Uitgaan

Bij Salsability kun je niet alleen danslessen volgen. We organiseren ook regelmatig leuke salsa feesten, zodat je alles wat je tijdens de lessen geleerd hebt in de praktijk kunt brengen. Iedereen is welkom, of je nu wel of geen lessen bij Salsability volgt, met of zonder danspartner. Er komen mensen van elk niveau, dus je vindt altijd wel iemand om mee te dansen. Heb je helemaal nog geen salsa ervaring? Vaak beginnen de socials met een snelcursus, waardoor je na een uurtje al de dansvloer op kunt. Ben je benieuwd naar de aankomende salsa feesten? Bekijk dan de Salsability agenda op deze pagina.


★ Friday 12 July 2024, 21:00 – 23:00
→ Salsa Salon
★ DJ Fulano – Salsa party 21:00 – 23:00
★ Gwepa Photographer will capture your beautiful dance moments
➤ Prices
→ Free entrance 
★ Salsability, Delftseplein 36, 3013 AA Rotterdam

★ Join the Salsa party
 

★ Friday 28 June 2024, 21:00 – 02:00
→ State of Mambo = Salsa party
 
★ 21:00 – 21:30 Salsa ladiestyling / footwork workshop by Alejandra
★ 21:30 – 22:00 Salsa partnerwork workshop by Malek & Alejandra
★ 22:00 – 02:00 Salsa / Mambo music by DJ Dmitri

➤ Three Salsa Shows:
★ Salsability Dancers 
 Cachevere Team 
★ La Bodeguita Ladies Team 
 
★ Steve Starmambovideo will be our videographer for your stunning dance moves.
★ Gwepa Photographer will capture your beautiful dance moments.
★ We are excited to have Malek & Alejandra with us at State of Mambo and don’t miss there footwork & partnerwork workshop.
This is an opportunity to learn from one of the finest dance instructors in the salsa scene.
So, Fasten your seatbelts and get ready for take off, the unforgettable social dances are about to happen at State of Mambo party
And the icing on the cake of this party: a show by Salsability Dancers, Cachevere Team & La Bodeguita Ladies Team 
 
★ State of Mambo is a mini salsa congress; this includes a party as well as workshops for the longtime salsa lover and beginner alike. Its purpose is to stay up to date with the international developments in the salsa scene. All this is brought to you by Salsability, organised specially and passionately for you.
 
Pricing presale:
– Party – Early Bird €13,-
– Party + 1 workshop €20,-
Pricing at the door:
– PARTY €15,- (Cash)
NB: It’s not possible to get a refund or postpone the ticket to a later time period.
 
 
★ Salsability, Delftseplein 36, 3013 AA Rotterdam
* The centre for Mambo performing arts 

salsability salsa feesten

Vijf redenen om Salsability feesten te bezoeken

1. Toplocatie voor salsa feesten

Salsability biedt de perfecte dansomgeving. We bevinden ons op een AA locatie en bieden met een houtenvloer van 200m2 genoeg ruimte voor veel dansliefhebbers. De zaal is sfeervol en luxueus ingericht en biedt daarmee een representatieve omgeving voor de salsascene.

2. Perfecte ligging voor salsa feesten

Salsability bevindt zich op loopafstand van station Rotterdam Centraal en is daarmee centraal gelegen en goed bereikbaar. Je kunt daarnaast gemakkelijk parkeren bij ParkBee (Schiestraat).

3. Veilige leeromgeving

Salsabilty biedt je als het ware een “tweede thuis”, waar je tijdens de social je geleerde passen in een vertrouwde omgeving in de praktijk kunt brengen. Met name voor de beginners is het heel fijn om de geleerde passen te oefenen op een plek waar je je op je gemak voelt. Salsability biedt je deze comfortabele leeromgeving.

4. Juiste geluid en belichting

De zaal is voorzien van een perfect geluidssysteem, waardoor je in staat wordt gesteld om de muziek geweldig aan te voelen tijdens het dansen. Daarnaast beschikt Salsability over een geavanceerd belichtingssysteem, waardoor een geweldige sfeer wordt gecreëerd en je kunt dansen met de juiste lichtval.

5. Support de ambassadeurs van de salsascene

We vinden het erg belangrijk om de salsascene op een juiste en stijlvolle wijze te vertegenwoordigen. We zien onszelf als ambassadeurs van de salsascene en bieden daarom met onze feesten een vaste plek waar dansliefhebbers terecht kunnen om salsa te dansen. Met onze sfeervolle ruimte streven wij ernaar om salsa op representatieve wijze op de kaart te zetten. Door onze salsa feesten te bezoeken support je Salsability en daarmee ook de dans waarvan je houdt.

Bereikbaarheid

Je kunt voor €2,60- per uur parkeren. De parkeergarage is op 30 seconden loopafstand van de club, check hiervoor de website: https://parkbee.com/nl/parkeergarage/parkeren-schiestraat Je kunt ook bij de molenwaterweg parkeren, na 23:00 gratis parkeren. Je kunt ook met de trein, Salsability is op 4 minuten loopafstand van Rotterdam centraal station. Je kunt ook met de trein, Salsability is op 4 minuten loopafstand van Rotterdam centraal station.

♥ State of Mambo is een mini Salsa congres workshops en feest voor de Salsa liefhebber om kennis te maken met de salsa pioniers en up to date te blijven met de internationale ontwikkelingen. Wij hechten heel veel waarde aan kwaliteit, actualiteit en correcte techniek. Dat uiten wij door de makers van de Salsa New York Style in Rotterdam een podium te bieden en zo onze kennis te delen. Wij doen dit met passie en liefde en daar bezuinigen wij niet op!

©2022 Salsability. Alle rechten voorbehouden