Veel gestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen aan Salsability. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Waarom Salsabillity?

– Het is de enige salsaschool in Nederland die gecertificeerd is door de Mambo King Eddie Torres (grondlegger van de salsa) voor het volgen van zijn richtlijnen en techniek.

– Je volgt les in een sfeervolle zaal ingericht voor salsalessen met een houtenvloer van 200m

– Wij bieden op maat gemaakte lessen.

– Indien je een les mist kan je het gemakkelijk op een andere dag (binnen dezelfde vierweekse cursus)  inhalen zonder van tevoren te melden. 

Hoe is de zaal van Salsability ingericht?
De salsability zaal is ingericht voor salsalessen met een goede sfeer, een grote spiegelwand en lounge (zie ook de foto’s onder het kopje ‘Uw event’.

Is Salsability de grootste salsadansschool van Nederland?
Nee, maar wel de fijnste en met de meeste kennis van de correcte technieken.

Als ik een les mis kan ik deze dan inhalen?
Ja, een gemiste les kan worden ingehaald. Je hoeft je niet af te melden, maar je kijkt naar de website wanneer een les op je eigen niveau plaatsvindt en dan ga je erheen zonder je aan te melden. Je hebt dus de flexibiliteit om op verschillende dagen een les op je eigen niveau in te halen.

Let op: een gemiste les moet altijd binnen dezelfde cursus worden ingehaald. Het is niet mogelijk om de lessen in te halen tijdens de volgende cursus.

Kan ik instromen op een salsa dansniveau dat bij mij past?
Ja dat kan, Salsability biedt binnen de Salsa lessen 
vier verschillende niveaus, namelijk Beginner, Advanced Beginner, Intermediate & Advanced. 
Het is mogelijk om in te stromen tijdens de 2e week van de beginner & advanced beginner cursus, als je de eerste les hebt gemist, maar niet tijdens de 3e of 4e week!
Als Intermediate / Advanced danser is het wel mogelijk om tijdens de 3e of 4e week in te stromen.

Op welk moment stroom ik door naar het volgende niveau?
Bij een goede beheersing van de lesstof en op advies van de docent kan er worden doorgestroomd naar het volgende lesniveau.

Moet ik mij aanmelden voor een proefles?
Ja, we willen graag dat je je aanmeldt voor de eerste proefles. Dat kan op 
onze inschrijfpagina. Een proefles kost €15,- per persoon. Bij inschrijving wordt de €15,- verrekend met het cursusgeld.

Ik heb me ingeschreven maar ik heb geen bevestiging ontvangen. Hoe komt dit?
Wij bevestigen jouw inschrijving pas nadat wij het ingevulde inschrijfformulier én de betaling hebben ontvangen.

Je inschrijving wordt dus alleen bevestigd als je (1) het inschrijfformulier hebt ingevuld en opgestuurd en daarnaast ook (2) het proefles/cursusgeld naar onze rekening hebt overgemaakt. Heb je je ingeschreven én betaald? Check dan s.v.p. je spam-box. 

Ik wil me inschrijven voor een les/cursus/Beginner Intensive. Zijn er nog genoeg plekken beschikbaar?
Je kunt er vanuit gaan dat er genoeg plekken beschikbaar zijn. Je kunt dus gerust het inschrijfformulier invullen en het lesgeld overmaken. Als er geen plekken meer beschikbaar zijn, dan vermelden we dit heel duidelijk op de website.

Kan ik ook zonder partner terecht voor Salsa lessen?
Een partner is niet vereist om deel te kunnen nemen aan de Salsalessen van Salsability. Tijdens de lessen wordt er van partner gewisseld. Mocht je juist met je eigen partner willen dansen dan is dat ook mogelijk.

Heb ik speciale kleding of schoenen nodig voor de lessen?
Bijzondere kleding of schoenen zijn niet nodig.

Als ik halverwege de maand wil stoppen, krijg ik dan mijn geld terug?
Nee, restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Ook het doorschuiven van het maandelijkse lesgeld is niet mogelijk. Wel kunnen gemiste lessen ingehaald worden (binnen dezelfde cursusmaand).

Mag ik deelnemen aan de salsafeesten zonder dat ik les bij jullie volg?
Ja, natuurlijk. Iedereen is welkom op de 
Salsa feestjes die bij ons worden georganiseerd. Het maakt dus niet uit of je lessen bij ons volgt of hebt gevolgd. Bekijk hier de volledige uitgaansagenda.

Ik wil graag helpen bij andere lessen. Is dat mogelijk?
Het is mogelijk om te helpen bij lessen onder je eigen niveau, maar alleen als het aan je gevraagd is door een van onze docenten.

©2022 Salsability. Alle rechten voorbehouden