Veel gestelde vragen (FAQ)

Antwoorden op de meest gestelde vragen aan Salsability. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Waarom Salsabillity?

– De enige salsaschool in Nederland die gecertificeerd is door de mambo king Eddie Torres (grondlegger van de salsa) voor het volgen van zijn richtlijnen en techniek.

– Les in een sfeervolle zaal ingericht voor salsalessen

– Persoonlijke aandacht / op maat gemaakte lessen.

– Indien je een les mist kan je het gemakkelijk op een andere dag inhalen.

Hoe is de zaal van Salsability ingericht?
De salsability zaal is ingericht voor salsalessen met en goede sfeer, een grote spiegelwand en lounge.

Is Salsability de grootste salsadansschool van Nederland?
Nee, maar wel de fijnste en met de meeste kennis van de correcte technieken.

Als ik een les mis kan ik deze dan inhalen?
Ja, een gemiste les kan vrijblijvend worden ingehaald. Je hoeft je niet af te melden, maar je kijkt naar de website wanneer jouw les op je eigen niveau plaatsvindt en dan ga je erheen zonder je aan te melden. Je hebt dus de flexibiliteit om op verschillende dagen een les op je eigen niveau in te halen. Het is niet mogelijk om de lessen in te halen tijdens de volgende cursus.

Kan ik instromen op een salsa dansniveau dat bij mij past?
Ja dat kan, Salsability biedt binnen de Salsa lessen vier verschillende niveaus namelijk Beginner, Advanced Beginner, Intermediate & Advanced. Intermediate / Advanced studenten kunnen auditie doen voor de Showgroep. Daarnaast zijn er open trainingen (voor alle niveau’s).
Indien je je afvraagt welk niveau voor jou geschikt is en je wilt instromen in een lopende cursus dan bieden we je de mogelijkheid een complimentary class te volgen. Dit is een gratis les van 10 minuten met een van onze docenten waarna je een advies krijgt over welk niveau bij je past.
Het is ook mogelijk om in te stromen tijdens de 2e week van de beginner & advanced beginner cursus, als je de eerste les hebt gemist, niet tijdens de 3e of 4e week!
Als Intermediate / Advanced danser is het wel mogelijk om tijdens de 3e of 4e week in te stromen.

Op welk moment stroom ik door naar het volgende niveau?
Bij een goede beheersing van de lesstof en op advies van de docent kan er worden doorgestroomd naar het volgende lesniveau.

Moet ik mij aanmelden voor een proefles?
Ja, we willen graag dat je je aanmeldt voor de eerste proefles. Dat kan op onze inschrijfpagina. Een proefles kost €10,- per persoon. Bij inschrijving wordt de €10,- verrekend met het lesgeld.

Kan ik ook zonder partner terecht voor Salsa lessen?
Een partner is niet vereist om deel te kunnen nemen aan de Salsalessen van Salsability. Tijdens de lessen wordt er van partner gewisseld. Mocht je juist met je eigen partner willen dansen dan is dat ook mogelijk.

Heb ik speciale kleding of schoenen nodig voor de lessen?
Bijzondere kleding of schoenen zijn niet nodig.

Als ik halverwege de maand wil stoppen, krijg ik dan mijn geld terug?
Nee, restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Ook het doorschuiven van het maandelijkse lesgeld is niet mogelijk. Wel kunnen gemiste lessen ingehaald worden.

Mag ik deelnemen aan de salsafeesten zonder dat ik les bij jullie volg?
Ja. Iedereen is welkom op onze Salsa feestjes. Ook mensen die geen les bij ons volgen of hebben gevolgd. Bekijk hier de volledige uitgaansagenda.

Ik wil graag helpen bij andere lessen. Is dat mogelijk?
Het is mogelijk om te helpen bij lessen onder je eigen niveau, maar ALLEEN als het aan je gevraagd is door een van onze docenten.