Huur ons in

Zaal verhuur & Arrangementen 

Staat er binnenkort een bijzondere gebeurtenis op de agenda, zoals een verjaardag of een werkborrel? Wil je een workshop, vergadering of seminar organiseren voor je werk? Een sfeervolle en inspirerende ruimte is hierbij van groot belang! Tot slot mogen kwalitatieve hapjes en drankjes uiteraard ook niet ontbreken op een feest of werkbijeenkomst. Salsability beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagd evenement.

Netwerkborrels en feesten

Het is dus zeker mogelijk om je evenement te organiseren bij Salsability. Dit kan altijd inclusief zaalhuur, personeel en een hapje en drankje (eigen eten en drinken meenemen is ook mogelijk). De borrel, receptie  of het feest kan ook nog worden aangevuld met een dj, een dans act/workshop of een diner (zie ook de informatie vermeld onder het kopje ‘Culinair genieten’).

De zaal van Salsability is een centrale en informele locatie met onbeperkt koffie en thee, een beamer en WiFi.

Culinair genieten
Een eetgelegenheid tijdens je feest/borrel? Samen met onze culinaire partners zorgen wij voor een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of diner! Vanaf 20 tot 150  personen. De prijs is afhankelijk van uw wensen. U kunt uiteraard zelf uw feestprogramma samenstellen. 

Of je nu een vergadering of zakelijke borrel wil hosten of een verjaardagsfeest wil organiseren: niets is onmogelijk bij Salsability. Schroom niet en neem contact met ons op!

Mail ons voor vragen en reserveringen op: info@salsability.nl.

De locatie:  Salsability, Delftseplein 36, 3013 AA Rotterdam


Workshop/Teambuilding

Op zoek naar een Salsa, Merengue, Bachata workshop voor je team of wil je eens wat nieuws proberen met je vrienden? Dan kunnen we altijd een workshop op maat bieden, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Salsability verzorgt Salsaworkshops die gericht zijn op entertainment. De Salsaworkshop wordt op een feestelijke en laagdrempelige manier gegeven. Hiernaast staat ook de merengue centraal. De dans bestaat uit een eenvoudige basispas en is daarom makkelijk aan te leren. Op speelse wijze leren we je naast de basispassen ook leuke figuren die je in de praktijk op allerlei soorten muziek kan toepassen. De Merengue is een eenvoudige opstap voor het leren van de Salsa.

De workshop is ideaal voor bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten, verjaardagsfeesten, familiefeesten etc.

De prijs voor de dansworkshop bedraagt €25,- per persoon vanaf 10 personen voor een uur. Indien de groep groter is dan 20 personen dan kost de dansworkshop slechts €20,- per persoon. Voor meer informatie en reserveringen neem gerust contact op per mail info@salsability.nl


Show

Organiseer jij binnenkort een feest of festival? Of wil je iets bijzonders maken van een verjaardagsfeestje? Salsability dansers verzorgen een spectaculaire Salsa show.


Als u een offerte wilt opvragen, klik hier.

©2022 Salsability. Alle rechten voorbehouden