Huur ons in

Zaal verhuur & Arrangementen 

Netwerkborrels en feesten

Wil je een zaal huren voor bijvoorbeeld een verjaardag of een werkborrel? Dit kan bij Salsability, Altijd inclusief zaalhuur, personeel en een hapje en drankje (eigen eten en drinken meenemen is mogelijk).
De borrel of receptie kan worden aangevuld met een dj, een dans act/workshop of een diner.

Vergaderarrangementen

Voor je vergadering is de zaal van Salsability een centrale en informele locatie met onbeperkt koffie en thee, beamer en WiFi.

Culinair genieten

Een diner tijdens je feest/borrel? Samen met onze culinaire partners zorgen wij voor een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of diner! Vanaf 20 tot 150  personen. Prijs afhankelijk van de wensen.

U kunt uiteraard zelf uw feestprogramma samenstellen.
Mail ons voor reserveringen naar info@salsability.nl

Het feest/borrel locaties: Salsability, Delftseplein 36, 3013 AA Rotterdam


Workshop/Teambuilding

Op zoek naar een Salsa, Merengue, Bachata workshop voor je team of wil je eens wat nieuws proberen met je vrienden? Dan kunnen we altijd een workshop op maat bieden, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau.

Salsability verzorgt Salsaworkshops die gericht zijn op entertainment. De Salsaworkshop wordt op een feestelijke en laagdrempelige manier gegeven. Hiernaast staat ook de merengue centraal. De dans bestaat uit een eenvoudige basispas en is daarom makkelijk aan te leren. Op speelse wijze leren we je naast de basispassen ook leuke figuren die je in de praktijk op allerlei soorten muziek kan toepassen. De Merengue is een eenvoudige opstap voor het leren van de Salsa.

De workshop is ideaal voor bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten, verjaardagsfeesten, familiefeesten etc.

De prijs voor de dansworkshop bedraagt €20,- per persoon vanaf 8 personen voor een uur. Indien de groep groter is dan 16 personen dan kost de dansworkshop slechts €15,- per persoon. Voor meer informatie en reserveringen neem gerust contact op per mail info@salsability.nl

Eigen Workshops

Op zoek naar een zaal waar je je eigen workshop kunt verzorgen? Je kunt de Salsability zaal huren vanaf €100,-


Show

Organiseer jij binnenkort een feest of festival? Of wil je iets bijzonders maken van een verjaardagsfeestje? Salsability dansers verzorgen een spectaculaire Salsa show.


Als u een offerte wilt opvragen, klik hier.